دوره آموزش موشن گرافیک

موشن‌گرافیک چیست؟

ویدیوهایی که پیام و محتوا مورد نظر ما را به‌ صورت متحرک به مخاطب منتقل می‌کنند موشن هستند. موشن (Motion) در لغت به معنای جنبش و حرکت است، و به محتوای متحرک شده و صداگذاری روی آن‌ها موشن گرافیک می‌گویند. انتقال محتوا با این روش از مزیت‌های بسیاری برخوردار است. از جمله اینکه می‌توان محتوا را به‌صورت تأثیرگذارتر و جذاب‌تر در زمان کوتاه‌تری به مخاطب انتقال داد.

بازار کار و درآمد موشن‌گرافیک

جهان امروز بر پایه فناوری پیش می‌رود و کسب‌و‌کارهای گوناگون در هر زمینه‌ای نیازمند جذب افرادی هستند که متناسب با پیشرفت‌های روز پیش بروند. بنابراین یادگیری مهارت‌های نو مانند موشن گرافیک شانس یافتن موقعیت شغلی مختلف و همچنین درآمد بهتر را افزایش می‌دهد. از آنجایی که طیف کارآیی و استفاده از موشن گرافیک بسیار گسترده است و در زمینه‌ها و موقعیت‌های بسیار زیادی است، از طراحی وب سایت و انیمیشن گرفته تا صنعت سینماو تلوزیون و فیلم‌سازی با توجه به علایقتان می‌توانید در هر زمینه‌ای فعالیت کنید. بنابراین یادگیری این مهارت و سرمایه‌گذاری روی خود می‌تواند شما را برای ورود حرفه‌ای به دنیای کار و قرارگیری در موقعیت شغلی مورد علاقه‌تان آماده کند.

کاربردهای موشن گرافیک

  • مارکتینگ (تبلیغات) و بندسازی
لوگو موشن، طراحی کارکتر و متحرک‌سازی آن یکی از روش‌های جذاب برای معرفی برند، محصول و خدمت هر کسب‌وکاری است.
  • IT و طراحی وب‌سایت
این روش متعلق به دنیای کامپیوتر و نرم‌افزارهای کامپوتری است. اما خود این روش نیز در این دنیا کاربردهایی دارد. در طراحی وب‌سایت و اپلیکیشن‌ موشن گرافیک‌ها کاربرد فراوانی دارند. موشن‌ گرافیک باعث جذاب‌تر شدن صفحه سایت، بهبود سئو و بیشتر درگیر شدن مخاطب با محتوای سایت و اپلیکیشن شما می‌شود.
  • صنعت سینما و تلویزیون
اولین استفاده از موشن گرافیک توسط آلفرد هیچکاک برای ساخت تیتراژ فیلم روانی بوده و امروزه شاهد استفاده از هنر موشن‌گرافیک در ساخت بازی‌های کامپیوتری و تبلیغات برای آن‌‌ها تا طراحی و تولید گیف‌ها (گیفوگرافی) و ایموجی‌های متحرک هستیم.

اطلاعات دوره:

  • مدرس دوره

مهندس سپهر مهدویانی

تدوینگر و موشن‌گرافیست

حوزه‌های فعالیت

موشن‌گرافیک، تدوین، جلوه‌های ویژه بصری، کارگردانی

سوابق اجرایی

  • همکاری با صدا و سیما در شبکه‌های یک، سه، بازار، نمایش، خبر و نسیم
  • سرپرست تدوین استودیو فیلمیکس
  • همکاری در ساخت و تولید‌ فیلم‌ها و سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیونی به عنوان تدوینگر و موشن‌گرافیست
  • دستیار تدوین پروژه‌های سینمایی مثل برادرم خسرو (1394)، خوب بد جلف (1394)، ویلایی‌ها (1395)، آذر (1395)، جاده قدیم‌ (1396)، کامیون (1396)، معکوس (1396)، سال دوم دانشگاه من (1396)
  • برنامه اجرایی دوره

⌛ طول دوره: 5 ماه، هفته‌ای 6 ساعت آموزش

⏲ مدت زمان آموزش: 115 ساعت آموزش
🗺 محل برگزاری: دانشگاه صنعتی شریف، مجتمع خدمات فناوری
💡 نحوه برگزاری: جلسات به صورت حضوری، مرکز کارآفرینی شریف، مجتمع خدمات فناوری
👨‍⚖️ نحوه پشتیبانی: در طول دوره در صورتی که سوال یا مشکلی به وجود بیاید، از طریق یک گروه تلگرامی به صورت مستقیم با مدرس این دوره در ارتباط هستید.
شما می‌توانید جواب هر گونه سوال خود را در مورد برگزاری دوره از طریق کانال‌های مرکز کارآفرینی شریف جویا شوید.

🎞 تمرین: این دوره تخصصی پروژه محور است و انجام پروژه هر جلسه شرط ورود به جلسه بعدی است، و در انتها میزان مهارت شما ارزیابی می‌شود.

📜 گواهینامه: شرکت‌کنندگان پس از پایان دوره، گواهینامه دو زبانه با مهر و امضای مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف و مدرس دوره دریافت می‌‌نمایند. (به شرط تحویل پروژه نهایی در انتهای دوره)

📋 مباحث و مهارت‌هایی که در این دوره خواهید آموخت:
نرم افزار ادوبی فتوشاپ (25 ساعت)
نرم افزار ادوبی افترافکتس (75 ساعت)
دوره ایده‌پردازی و سناریونویسی (15 ساعت)

سر فصل‌ها و جلسات دوره:

سوالات متداول:

موشن گرافیک تلفیق طراحی‌های گرافیکی با حرکت است. طراحی‌های بجای ایستا بودن و سکون داشتن، حرکت دارند و بر اساس سناریو چیده شده حرکت می‌کنند.

علاقه و آشنایی محدود با روانشناسی رنگ‌ها و شکل‌ها و سپس آشنایی محدودی با یکی از نرم‌افزارها مثل فتوشاپ یا ایلاستریتور و پس از اینها در قدم بعدی آشناییبا نرم‌افزار افترافکت.

یک موشن گرافیست حرفه‌ای برای هر موشن، به ازای هر دقیقه‌ای بیشتر از 3 میلیون تومان دریافت می‌کند. و برای موشن گرافیک سه بعدی این رقم به بیش از دو برابر می‌رسد. برای طراحان تازه‌کار کف مبلغ عددی حدود 1 میلیون  تومان است.

یک طراح موشن گرافیک بایستی دانشی در رابطه با انیمیشن، طراحی گرافیک، نظریه رنگ‌ها و کار با نرم‌افزارهای مربوط مختلف و همچنین زمان بندی و مسئولیت پذیری همراه با روابط عمومی خوب را دارا باشد.