مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر گفت: طرح کارآفرینی مهارتبنیان در کارگاههای استان بوشهر اجرا میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح یکشنبه در نشست برنامه ریزی توسعه آموزشهای مهارتی در استان بوشهر اظهار داشت: توسعه اشتغال و کاهش میزان بیکاری نیازمند گسترش مهارتآموزی و حرکت در مسیر افزایش مهارتها است.
وی فقر مهارتی را یکی از مهمترین دلایل بیکاری دانست و ادامه داد: ۷۰ درصد از شاغلین جامعه بدون داشتن مدرک تحصیلی خاص و با داشتن مهارت مشغول به کار هستند و ۳۰ درصد افراد شاغل دارای مدرک تحصیلی عالی هستند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با اشاره به اهمیت روزافزون مهارتآموزی خاطرنشان کرد: رویکردهای سنتی حاکم بر کار و اشتغال تغییر کرده است و فناوریهای نوین بر روند اشتغال تأثیر گذاشته است.
وی با اشاره به پیچیدگیهای انتقال مهارت به نیروی انسانی با ظهور و بروز تکنولوژیهای نوین، اضافه کرد: آموزشهای نوین در حوزه کسب و کارهای موبایلی و انیمیشن سازی در مراکز آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر ارائه میشود.
دراهکی با بیان اینکه افزایش مهارتهای فردی و تخصصی باعث ارتقای کیفیت محصول و تولید میشود، تصریح کرد: در استان بوشهر، آموزشهای مهارتی بر اساس نیاز صنایع استان و بازار کار ارائه میشود.
وی با بیان اینکه آموزشهای مهارت بنیان از الگوهای جدید آموزش فنی و حرفهای است، اضافه کرد: سرمایه گذاران مهارتی میتوانند با استفاده از فضای مازاد، مهارت آموزی را توسعه دهند و زمینه اشتغال جوانان را فراهم کنند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با اشاره به حرکت در مسیر کار آفرینی مهارت بنیان در کارگاههای استان بوشهر در سال جاری افزود: در حوزههای مختلف از جمله کسب و کارهای موبایلی آموزشهای لازم ارائه میشود.
خانه هوشمند الفا
16 سپتامبر 19 در 1:59 ب.ظکارگاه فن اموزی بسیار میتونه مفید باشه. متاسفانه ما درصد ادم های باسواد بدون مهارت مون بیشتر از افراد ماهر بدون سوادمونه. سواد و مهارت مکمل هم هستند و باید پرورش در کنار اموزش همواره ارزشش حفظ بشه. مرسی از اخبار به روزی ک منتشر میکنید
خانه هوشمند پارمیس
9 نوامبر 19 در 4:15 ب.ظواقعا قبول دارم .امروزه توی دانشگاه ها آنچنان مطالبی که به درد بازار کار بخوره را ارائه نمیکنند و شرکت در این گارگاه های فن اموزی برای هر کسی به نظرم نیازه. و مخصوصا در این زمان که که باید بیشتر به سمت کار افرینی رفت تا شغل های دولتی.
تورجور
9 نوامبر 19 در 4:23 ب.ظدرود سپاس از اطلاع رسانی هاتون . من هم یک کار افرین هستم و شرکت در این دوره ها برای کسانی که تمایل به کارافرینی دارند شدیدا توصیه میکنم و یک نکته که کارافرینی عشق میخواد چون مسیر رسیدن به اون هم زمان بره و هم مثل تمام کارهای دیگه پیچ و خم زیادی داره .
خانه هوشمند گلدوِر
13 اکتبر 20 در 1:00 ب.ظاهمیت تحصیلات دانشگاهی و مهارت در کنار هم برکسی پوشیده نیست. ای کاش فارغ التحصیلان دانشگاهی ما با آموزش دیدن در دوره های مهارتی خودشان را توانمند کنند. وجود فارغ التحصیلان با دانش و مهارت کافی می تواند زیربنای توسعه پایدار کشور باشد.
آژانس دیجیتال مارکتینگ شهرآرا
5 نوامبر 20 در 12:46 ب.ظمشکلی که الان تو کار ما هم وجود داره…دانشجویان مهندسی کامپیوتر بعد از فارغ التحصیل شدن هنوز علم کافی برای بازار کار رو ندارند ایشالا زودتر این مشکلات حل بشه و موجب رشد کسب وکار ها بشه…
فروشگاه آنلاین گجت سرا
7 نوامبر 20 در 9:34 ق.ظبه نظر من مهرت مساله بسیار مهمیه. حتی شاید در برخی موارد مهمتر از تحصیلات. یک مهندس می تونه با دانش خودش یک سیستم رو طراحی کنه ولی ایا مهرت ساخت اون سیستم رو هم داره؟ این سوال مهمیه که جواب اون نشان از اهمیت مهارت آموزی داره.